(Her)Registratie straks via PE-online

  • 1 min.
  • Vereniging

Tijdens de ALV is het al aangekondigd: in de komende maanden zullen we van het huidige systeem voor (her)registratie overstappen naar PE-online, ook bekend als GAIA bij de andere wetenschappelijke verenigingen die dit al jaren gebruiken. Dit betekent onder meer een rechtstreekse koppeling naar gegevens in de nascholingsagenda van GAIA en dat aanbieders van door NVKC vooraf geaccrediteerde scholingen presentie invoeren en uw PE-punten automatisch bijgewerkt worden.

De overstap gaat in twee fases: als eerste wordt het ‘aanvragen van accreditatie vooraf door aanbieders’ overgezet. Dit zal medio juni 2019 gebeuren. Wij zullen de ‘vaste aanbieders’ van nascholing hierover tijdig informeren.
Dit heeft dan nog geen gevolgen voor het bijhouden van het persoonlijk logboek, het aanvragen van accreditatiepunten achteraf en het aanvragen van herregistratie.
Het overzetten daarvan gebeurt in de volgende fase en dat is een grote operatie: het importeren van alle persoonlijke logboeken naar het persoonlijk dossier in PE-online. Dit wordt in de zomermaanden achter de schermen voorbereid en uitgebreid getest met proefbestanden door de leverancier van PE-online, Xaurum, en onze webmaster. Pas als dit naar tevredenheid is ingericht, kan het systeem live, op 11 november van dit jaar.

&ellipsis;

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?