Exposure abstracts en posters

  • Vereniging

Met de posterpresentaties van het NVKC NJC van 3 december nog in ons achterhoofd, heeft de CoCo begin dit jaar ruim 85 abstracts mogen ontvangen voor het aankomende VJC. Vervolgens zijn alle abstracts door drie leden van de CoCo beoordeeld, waarna de top 10 additioneel door alle leden van de CoCo is beoordeeld. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de abstract-winnaar en tot de selectie voor de posterpresentaties.

In drie parallelle postersessies zullen op woensdagmiddag 14 april 2021, de geselecteerde posters online gepresenteerd worden. Uiteraard blijven vragen en discussie mogelijk tijdens deze sessies, al is het in beperkte mate. Naast de tijd die geboden wordt tijdens de sessies biedt de networkapp (het online platform van het VJC) ook de mogelijk om contact met elkaar te zoeken en bijvoorbeeld verder te chatten over de poster of hiervoor een afspraak met elkaar te maken.

Om de exposure van de posters nog meer te vergroten zijn alle ingediende posters uiterlijk vanaf 14 april 2021 te lezen op https://laboratoriumgeneeskunde.nl/posters-vjc-2021. Ook na het congres is het mogelijk om de ingediende posters van VJC 2021 in te zien via deze

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?